Κοινωνικός Τουρισμός 2024 - Ποιοι χάνουν τις επιταγές τους στα οριστικά αποτελέσματα

2024-06-25

Ώρα για οριστικά αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2024 - 2025 - Ξανά σε επεξεργασία οι αιτήσεις - Ποιοι χάνουν τις επιταγές τους. 

Σε αναμονή χιλιάδες δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2024 για την ανάρτηση των πινάκων με τα οριστικά αποτελέσματα, τα οποία αναμένεται να βγουν Παρασκευή 28 Ιουνίου η μπορεί και Σάββατο 29 Ιουνίου για να ξεκινήσει το πρόγραμμα της Δ.ΥΠ.Α από την 1 Ιουλίου. Οι αιτήσεις ξανά σε επεξεργασία μετά τις ενστάσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

Η επιλογή των δικαιούχων βασίζεται σε μοριοδότηση και όπως είναι αυτονόητο όσοι έχουν περισσότερα μόρια προηγούνται. Τι σημαίνει όμως αυτό για όσους είχαν επιλεχθεί στα προσωρινά αποτελέσματα και αν υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι τελικά στις λίστες με τα οριστικά αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2024 - 2025; 

Μετά τις ενστάσεις θα προστεθούν και άλλοι δικαιούχοι στα οριστικά αποτελέσματα και αυτό σημαίνει πως κάποιοι που έχουν λιγότερα μόρια από τους νέους δικαιούχους που θα επιλεχθούν, κατατασσονται τελικά μη δικαιούχοι του προγράμματος και χάνουν τις επιταγές που είχαν δει μετά τα προσωρινά αποτελέσματα. Γιατί συμβαίνει αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

Δυστυχώς απογοήτευση σε καποιους εν δυνάμει δικαιούχους, που είχαν επιλεχθεί στα προσωρινά αποτελέσματα , θα φέρουν οι τελικοί πίνακες ωφελούμενων λόγω τεράστιου όγκου των αιτήσεων σε σχέση με διαθέσιμο προϋπολογισμό, που είναι 300.000 επιταγές. Έτσι φέτος λόγω μεγάλου όγκου αιτήσεων είναι πολύ λίγοι οι δικαιούχοι που "πέρασαν" με τον αριθμό μορίων 50 και ναι, υπάρχει περίπτωση να μην είναι τελικά οι δικαιούχοι του προγράμματος.

Περισσότερες πιθανότητες να λάβουν τις επιταγές έχουν ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω, οσοι έχουν ιδιότητα ΜΟΝΟΓΟΝΕΑ, όσοι έχουν περισσότερα τέκνα, όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα μέχρι 10.000 ευρώ, αλλά και Νέοι δικαιούχοι η δικαιούχοι που συμμετείχαν στα προηγούμενα προγράμματα, αλλά δεν επιλέχθηκαν λόγω μοριοδότησης.

Δες εδώ πως γίνεται επιλογή δικαιούχων Κοινωνικού Τουρισμού. 

Δες εδώ τα Καταλύματα και Ξενοδοχεία. 

Δες εδώ τι επιδότηση παρέχει η ΔΥΠΑ και τι θα πληρώσεις εσύ. 

***Τα πνευματικά δικαιώματα προστατεύονται - Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά της πηγής προέλευσης με ενεργό σύνδεσμο(link) και την διατήρηση όλων των ενεργών συνδέσμων που υπάρχουν μέσα στο κείμενο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις