ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 

Σε πολλούς δικαιούχους έχει πραγματοποιηθεί η διασταύρωση αγορών Φεβρουαρίου και μπορούν να δουν το πόσο επιδόματος, πού πρόκειται να τους καταβληθεί στις ερχόμενες πληρωμές.

Η επόμενη δόση του επιδόματος θέρμανσης είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απριλίου, για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως τις 31 Μαρτίου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τις 15 Απριλίου 2023.

Δεν θα δοθεί άλλη παράταση για το επίδομα θέρμανσης, με τη νέα προθεσμία να έληξε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στις 23:59. Ωστόσο, μπορεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα myΘέρμανση να ήταν ανοιχτή για αιτήσεις, δεν ήταν όμως ανοιχτή για διορθώσεις σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η πληρωμή της επόμενης δόσης του επιδόματος θέρμανσης έχει προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου 2023 για τις αγορές που θα τιμολογηθούν έως τις 31 Ιανουαρίου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρησης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης 2022-2023. Οπως έχουμε αναφερθεί νωρίτερα οι δικαιούχοι θα πρέπει να προβούν σε υποβολή της αίτησης μέχρι 13 Ιανουαρίου για να πληρωθούν το επίδομα.

Σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 από τις 17:00 και μέχρι το βράδυ θα καταβληθούν τα χρήματα για το επίδομα θέρμανσης σε παλαιούς και νέους δικαιούχους, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Τουλάχιστον 190 εκατ. ευρώ αναμένεται να εκταμιευθούν σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, από τα κρατικά ταμεία για να μπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης.

Έχει γίνει διασταύρωση αγορών στο επίδομα θέρμανσης και με το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε τι ακριβώς βλέπετε στη διασταύρωση και τι ποσό πρόκειται να πάρετε στην ερχόμενη πληρωμή, που έχει προγραμματιστεί για την 21 Δεκεμβρίου.

Άρχισε να γίνεται νεα διασταύρωση των αγορών καυσίμων για τη ν περίοδο 2022-2023. Πλέον μπαίνοντας στην καρτέλα Διασταυρωμένων αγορών μπορούμε να δούμε τις αγορές που έχουμε πραγματοποιήσει και το μέγιστο ποσό του επιδόματος, που δικαιούμαστε.

Στις 9 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το φετινό επίδομα θέρμανσης και Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η διασταύρωση αγορών και η πληρωμή της προκαταβολής, αλλά και των αγορών που έχουν τιμολογηθεί έως 30 Νοεμβρίου 2022.Η πρώτη πληρωμή σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου οικονομικών θα πραγματοποιηθεί μέχρι 21...

Τελικά, έγινε και πάλι η ανατροπή και η HELLENiQ ENERGY αποφάσισε να δώσει παράταση στην έκπτωση για την αγορά του πετρελαίου θέρμανσης, με ανακοίνωσή της την Τρίτη, λίγες ώρες πριν λήξει η πρώτη παράταση που είχε δώσει.