Έξτρα δόση στο επίδομα παιδιού - Χωρίς Δώρο Πάσχα οι 700.000 οικογένειες

2024-04-19
Χωρίς στήριξη για το Πάσχα 700.000 οικογένειες που λαμβάνουν το επίδομα παιδιού Α21. 
Δεν θα δούμε φέτος το Πάσχα να επαναληφθεί η στήριξη σε μορφή 1,5 επιπλέον έξτρα δόσης για το επίδομα παιδιού Α21, ούτε "Δώρο" στο ΚΕΑ. 

Αντιθέτως οριστικό τέλος στις φήμες για επιπλέον παροχές ενόψει του Πάσχα έβαλε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή.  

Υπενθυμίζουμε πως τα Χριστούγεννα όλοι οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού έλαβαν 1,5 επιπλέον μηνιαία δόση δώρο, οι δικαιούχοι ΚΕΑ έλαβαν μισή επιπλέον μηνιαία δόση και οι δικαιούχοι προνοιακου επιδόματος αναπηρίας έλαβαν επιταγή ακρίβειας 200 ευρώ,  όπως και οι χαμηλοσυνταξιούχοι. 

Πότε πληρώνεται το επίδομα παιδιού Α21

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

Η πληρωμή της δεύτερης δόσης του επιδόματος είναι προγραμματισμένη για την 31 Μαΐου (από 30 Μαΐου στα ΑΤΜ) και θα αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο. Οι δικαιούχοι που δεν έχουν προλάβει να κάνουν την αίτηση μέχρι 11 Μαρτίου και όσοι για Α, Β λόγο δεν έχουν πληρωθεί την πρώτη δόση θα πληρωθούν αναδρομικά και τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, δηλαδή θα πληρωθούν τα ποσά επιδόματος των τεσσάρων μηνών.

Επίσης αναδρομικά θα πληρωθούν και όλοι υπόλοιποι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση Μάρτιο, αλλά δεν είχαν εγκριθεί ακόμα κάποια δικαιολογητικά που είχαν επισυνάψει στην αίτηση τούς. Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων ειναι ανοιχτή για να υποβάλλουν την αίτηση οι δικαιούχοι και να μπορέσουν να κάνουν τροποποίηση η προσθήκη τέκνων όσοι έχουν ήδη υποβάλλει τις αιτήσεις τους. 

***Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά της πηγής προέλευσης με ενεργό σύνδεσμο(link) www.enaklik.com.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις