Όπως πριν από κάθε πληρωμή επιδόματος παιδιού Α21 στη σελίδα τον αιτήσεων, αν μπούμε με τους κωδικούς taxis του αιτούντα στην αίτηση, θα δούμε την εκκαθάριση της ερχόμενης πληρωμής, όπου θα μπορούμε να δούμε τι ποσό πρόκειται να πάρουμε.

Η πληρωμή για τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ είναι προγραμματισμένη για τις 29.09.2023, όπως πάντα όμως η πληρωμή θα αρχίσει από την προηγούμενη εργάσιμη και οι δικαιούχοι θα μπορέσουν να κάνουν ανάληψη από τα ΑΤΜ.

Όπως κάθε μήνα η πληρωμή των επιδομάτων ΟΠΕΚΑ όπως το επίδομα στέγασης, ΕΕΕ (πρώην ΚΕΑ) και τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα θα καταβληθούν για τον μήνα Αύγουστο την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Εφόσον νοικιάζετε και το ενοίκιο σας είναι μικρότερο των 362 ευρώ το μήνα μπορείτε να λάβετε από τον ΟΠΕΚΑ ολόκληρο το ποσό 362 ευρώ επίδομα ενοικίου αρκεί να πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Πληρωμή επόμενης δόσης στο επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ είναι προγραμματισμένη για τις 29 Σεπτεμβρίου και θα συμπεριλάβει μονό οσους έχουν υποβάλλει την φορολογική δήλωση για το έτος 2022.

Προσοχή - Μέχρι τέλος Αυγούστου πρέπει να γίνει επανυποβολή των αιτήσεων στο επίδομα ενοικίου του ΟΠΕΚΑ, που έχουν εγκριθεί Φεβρουάριο και η περίοδος ισχύος τους είναι 1.03.2023 - 31.08.2023.Επίδομα ενοικίου από τον ΟΠΕΚΑ: Ποιοι πρέπει να κάνουν νέα αίτηση

Μέχρι τέλος Ιουλίου πρέπει να γίνει επανυποβολή των αιτήσεων στο επίδομα ενοικίου του ΟΠΕΚΑ, που έχουν εγκριθεί Ιανουάριο και η περίοδος ισχύος τους είναι 1.02.2023 - 31.07.2023.

Το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων, το οποίο χορηγείται από τον ΟΠΕΚΑ λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε μια ευαίσθητη ηλικία και δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο για την συνταξιοδότηση ασφαλιστικό χρόνο.

Δημοφιλείς θέματα