Επίδομα παιδιού (Α21): Εμβόλιμη πληρωμή του Ιανουαρίου - Ποιοι δικαιούχοι πληρώνονται

2023-01-26
Έχει γίνει εκκαθάριση πληρωμής της τελευταίας πληρωμής για το έτος 2022. Η πληρωμή θα ξεκινήσει την Δευτερά 30  Ιανουάριου. Είναι εμβόλιμη πληρωμή και δεν αφορά όλους τους δικαιούχους.
Η εμβόλιμη πληρωμή είναι μη τακτική πληρωμή. Όχι από τις δεδομένες έξι (6) του κάθε έτους. Η εμβόλιμη αφορά μόνο όσους έχουν εκκρεμότητες από το περασμένο έτος 2022 και αιτήθηκαν έως 15.01.2023  για να εκκαθαριστούν οι δόσεις,  πού δικαιούνται. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν αφορά όλους τους δικαιούχους. Όσοι δεν έχουν εκκρεμότητες από την προηγουμένη χρονιά και δεν αιτήθηκαν εως 15/1 δεν θα πληρωθούν στις 31.01.2023.

ΟΗ εκκαθάριση έχει γίνει σε όλους τους δικαιούχους του έτους 2022. Oσοι δικαιούχοι εχουν εκκρεμότητες θα δουν το ποσό προς πληρωμή στην εκκαθάριση και όσοι εχουν πάρει όλα τα χρώματα του έτους 2022, θα δούνε την εκκαθάριση όπως στη παρακάτω εικόνα,  που φαίνεται ξεκάθαρα ότι όλα τα χρώματα για το επίδομα παιδιού του έτους 2022 τους έχουν καταβληθεί στις προηγούμενες πληρωμές. 
Η πρώτη πληρωμή του επιδόματος παιδιού για το έτος 2023 θα πραγματοποιηθεί τελευταία εργάσιμη Μαρτίου σε όσους θα έχουν υποβάλλει την αίτηση μέχρι 15 Μαρτίου. Η αιτήσεις αναμένεται να ανοίξουν τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023

Πληρωμές για το επίδομα παιδιού πραγματοποιούνται κάθε δυο μήνες και η κάθε δόση αφορά τους δυο μήνες του επιδόματος.

Πρώτη δόση:
Τελευταία εργάσιμη Μαρτίου η πρώτη δόση Επιδόματος Παιδιού για τούς μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο

Δεύτερη δόση:
Τελευταία εργάσιμη Μαΐου η δεύτερη δόση και αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Τρίτη δόση:
Τελευταία εργάσιμη Ιουλίου η τρίτη δόση και θα αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Τετάρτη δόση:
Τελευταία εργάσιμη Σεπτεμβρίου η τέταρτη δόση για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο

Πέμπτη δόση:
Τελευταία εργάσιμη Νοεμβρίου η πέμπτη δόση για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Έκτη δόση:
Τελευταία εργάσιμη Δεκεμβρίου η έκτη και η τελευταία δόση για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. (Η συγκεκριμένη δόση κανονικά θα πληρωνόταν τελευταία εργάσιμη Ιανουάριου, αλλά πληρώνεται Δεκέμβριο για να κλίσουν οι πληρωμές του έτους)