Αρχεία με τα προσωρινά αποτελέσματα Κοινωνικού τουρισμού - Πως να δεις αν είσαι δικαιούχος

2024-06-22
Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ 2024-2025. 
Τα προσωρινά αποτελέσματα Κοινωνικού τουρισμού είναι σε μορφή αρχείων excel που μπορείς να τα κατεβάσεις και να δεις αν είσαι στη λίστα δικαιούχων η σποκλεισμενων. Για να γίνει αυτό πιο εύκολα μπορείς να κάνεις αναζήτηση στους πίνακες με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης σου. 
ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Ο αριθμός πρωτοκόλλου αναφέρεται στην αίτηση σου και βάζοντας τον στον φακό αναζήτησης όπως στην εικόνα,  μπορείς να δεις αν είσαι στους δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού.  

Πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα Κοινωνικού τουρισμού 2024-2025 

Προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων - Ωφελουμένων

Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων Δικαιούχων

Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων Ωφελουμένων Μελών

Προσωρινός Πίνακας μη Επιλεγομένων Δικαιούχων λόγω μοριοδότησης

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Επισημαίνεται ότι φέτος υποβλήθηκαν 536.000 αιτήσεις για 930.000 επιταγές, σημειώνοντας για μία ακόμη φορά ρεκόρ εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου στις 08:00 έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 18:00 αποκλειστικά μέσω gov.gr στη διεύθυνση:

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/koinonikos-tourismos

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού (ΔΥΠΑ)

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να αναφέρουν σαφώς τον λόγο της ένστασης και σε συνάφεια με τον λόγο απόρριψης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής κ.ο.κ) και να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών.

Η επισύναψη δικαιολογητικών απαιτείται σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν αφορά σε αυτεπαγγέλτως αναζητηθέντα στοιχεία, όπως αυτά της φορολογικής δήλωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινωνικός Τουρισμός - Ποσά χρήματα καλύπτει η ΔΥΠΑ για 4 και 5 αστέρων ξενοδοχεία και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ ένσταση - Διαδικασία και δικαιολογητικά

Καταλύματα και ξενοδοχεία Κοινωνικού τουρισμού 2024-2025 - Πίνακες - Πως γίνεται η χρήση των επιταγών και τι θα πληρώσουν οι δικαιούχοι

Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι Προσωρινοί Πίνακες Δικαιούχων του Προγράμματος

***Τα πνευματικά δικαιώματα προστατεύονται - Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά της πηγής προέλευσης με ενεργό σύνδεσμο(link) και την διατήρηση όλων των ενεργών συνδέσμων που υπάρχουν μέσα στο κείμενο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις