Τουρισμός για όλους - Αρχείο με οριστικό πίνακα των δικαιούχων

2022-09-22

Η κλήρωση για το Τουρισμός για Όλους ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα έχουν ανέβει στην πλατφόρμα. Μπορεί ακόμη να μην έχουν έρθει τα email στους 75.000 τυχερούς, ωστόσο μπορείτε να δείτε τώρα αν η αίτησή σας κληρώθηκε για τα 150 ευρώ η 200 ευρώ. 

Το Υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει την ανάρτηση των πινάκων νέων κληρωθέντων δικαιούχων του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2022», όπως αυτοί προέκυψαν από τη δεύτερη κλήρωση που έλαβε χώρα τη 16η Σεπτεμβρίου 2022, η οποία διενεργήθηκε επί των μη κληρωθεισών αιτήσεων της πρώτης κλήρωσης του Ιουλίου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκαν μέσω της εφαρμογής https://vouchers.gov.gr/tourism4all, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση μέσω μηνύματος sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η ενεργοποίηση των Άυλων Ψηφιακών Καρτών και η πίστωση της αναλογούσας ενίσχυσης θα διενεργηθεί το προσεχές διάστημα, με σχετική ενημέρωση των δικαιούχων και πάλι μέσω μηνύματος sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κάντε λήψη του παρακάτω αρχείου και μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στον πίνακα με τον Κωδικό της αίτησης σας.

Διαφορετικά ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα όταν ενημερωθεί η πλατφόρμα με τα αποτελέσματα

  • Μπείτε στο vouchers.gov.gr/tourism4all
  • Πατήστε είσοδος στην Εφαρμογή, συμπληρώστε τους κωδικούς TaxisNet και πατήστε σύνδεση
  • Επιβεβαιώστε τα στοιχεία σας και θα μεταφερθείτε αυτόματα στα στοιχεία της Αίτησης
  • Εκεί, λοιπόν, στο πρώτο πεδίο που γράφει «Κατάσταση Αίτησης» θα δείτε αν κληρωθήκατε ή όχι.

Σε περίπτωση που γράφει σε μπλε φόντο «Κληρωθείσα» θα λάβετε το voucher των 150 ευρώ, αν γράφει «Μη Κληρωθείσα» τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη κλήρωση στα τέλη Σεπτεμβρίου όπου θα κληρωθούν ακόμη 200.000 επιταγές για το Τουρισμός για Όλους με ισχύ έως τον Ιούνιο του 2023.

Πώς θα πάρετε τα χρήματα

Μέσα στις επόμενες ώρες θα σταλεί mail στους 75.000 τυχερούς του προγράμματος Τουρισμός για Όλους, όπου θα σας ανακοινωθεί ότι η αίτησή σας έχει κληρωθεί.

Παράλληλα, θα γίνονται γνωστές και οι λεπτομέρειες για την καταβολή των χρημάτων στην άυλη ψηφιακή κάρτα στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που είχατε δηλώσει κατά την αίτησή σας.

Σημειώνεται ότι το ποσό των 150 ευρώ θα το λάβετε τα επόμενα 24ωρα και εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα αναλόγως του διαθέσιμου υπολοίπου της όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος μέχρι 30/6/2023.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Μάθετε πρώτοι τα νέα!