Τουρισμός για Όλους 2022 για χειμερινές διακοπές: Έρχεται η νέα κλήρωση - Πότε θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα

2022-11-27

Έρχεται νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» που θα δώσει επιταγές 150 ευρώ για διακοπές, σε 125.000 δικαιούχους που έχουν ήδη κάνει αίτηση στο vouchers.gov.gr.

Ο υπουργός τουρισμού ανέφερε τα εξής:

«Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Θα ακολουθήσει άλλη μια κλήρωση στα τέλη του μήνα Νοεμβρίου 2022 για νέα voucher των 150 ευρώ για πάνω από 100.000 δικαιούχους με στόχο να τονωθεί ο εγχώριος τουρισμός και να στηριχθούν οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων σε χειμερινούς προορισμούς.

Οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Εκεί θα αναρτηθούν και οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης

Τα χρήματα μπαίνουν άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα»

Σύμφωνα με τα παραπάνω η νέα κλήρωση για τις χειμερινές διακοπές θα γίνει τις επόμενες τρεις (3) τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου 2022

Πότε θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα

Οι οριστικοί πίνακες για τους νέους δικαιούχους αναρτώνται αμέσως μετά την κλήρωση, και οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν, όπως και στην προηγούμενη κλήρωση, μέσω της εφαρμογής https://vouchers.gov.gr/tourism4all, αλλά και μέσω μηνύματος SMS και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι δικαιούχοι θα λάβουν ένα SMS στο κινητό που έχουν δηλώσει, με λεπτομέρειες για την ενεργοποίηση του voucher εντός 3-4 ημερών από την κλήρωση. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

  • Το μήνυμα στο κινητό θα το λάβετε από την τράπεζα και θα περιέχει οδηγίες
  • Στο email θα σας έρθει ένας σύνδεσμος με τον οποίο ενεργοποιείται η κάρτα
  • Μόλις μπείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο, θα δημιουργήσετε ένα password
  • Στη συνέχεια θα λάβετε έναν κωδικό επιβεβαίωσης στο κινητό με γραπτό μήνυμα

Η άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα παραμένει ενεργή μέχρι να λήξει το πρόγραμμα, δηλαδή μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2023, οπότε και μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις