Πότε ανανεώνουμε το επίδομα στέγασης

2021-05-25

 Όταν η αίτηση μας είναι σε μήνα λήξης ισχύος, πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

Δείτε ένα παράδειγμα:

Στην προκείμενη περίπτωση η παρακάτω αίτηση του επιδόματος έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020 οπότε έχει μήνα ανανέωσης τον Μάρτιο του 2021 ( ανανεώνουμε κάθε 6 μήνες). Όταν λοιπόν η αίτηση μας κλίνει 6μηνο , εμφανίζεται η επιλογή της {ΝΕΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ} μέσα στην καρτέλα μας. Πατώντας εκεί ξεκινά ΝΕΑ αίτηση την οποία συμπληρώνουμε κανονικά και ακολουθούμε όλη τη διαδικασία υποβολής όπως και στην πρώτη μας αίτηση.

Κατά την ανανέωση λοιπόν, και μετά από την οριστική υποβολή της αίτησης μας, στον πίνακα με το ιστορικό αιτήσεων μας θα εμφανίζονται 2 ενεργές αιτήσεις. Μια αυτή που είναι σε μήνα λήξης ισχύος και θα μας πληρώσει τον τρέχοντα μήνα , και μια η νέα που θα ξεκινά να μας πληρώνει από τον επόμενο μήνα από τον τρέχοντα, όπως όλες οι νέες αιτήσεις. Οπότε έτσι δεν χάνετε κανένας μήνας πληρωμής.

Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε ακριβώς αυτή την απεικόνιση. 

Σε όσους δικαιούχους ο μήνας λήξης είναι Μάιος (έχει γίνει η αίτηση Νοέμβριο 2020 η Μάιο 2020) κάντε ανανέωση μέχρι 31 Μάιου για να μη χαθεί η επόμενη πληρωμή. Οι παραστάσεις που απεικονίζονται ισχύουν κανονικά. 


Τα νέα της εβδομάδας