Τι ισχύει για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους.

2021-06-05

Πολλοί αναγνώστες μας ρωτάνε,  ποτέ θα ανοίξουν οι φετινές αιτήσεις για το πρόγραμμα "Τουρισμός για όλους " του Υπουργείου Τουρισμού. Η απάντηση είναι πως δεν έχει ανακοινωθεί, μεχρι στιγμής τουλάχιστον, πως θα γίνουν φέτος οι αιτήσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα του έτους 2020 έχει πάρει παράταση μέχρι 31.12.2021 και όλοι οι δικαιούχοι, που δεν έχουν χρησιμοποιήσει τα  voucher τους, έχουν λάβει σχετικό email με την ενημέρωσή.

Όσοι έχουν εγκριθεί και έχουν λάβει τα voucher στη πρώτη φάση του προγράμματος Ιούλιο 2020, που έχει γίνει με κλήρωση, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στα καταλύματα που είναι αναρτημένα στη σελίδα του προγράμματος στο Οριστικό μητρώο παροχών - καταλύματα.

Πλέον με τους νέους όρους το voucher μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 2 μέχρι 4 διανυκτερεύσεις. Για 2-3 διανυκτερεύσεις η κάλυψη του υπουργείου είναι 100% και μέχρι 40 ευρώ το άτομο την ημέρα και για 4 διανυκτερεύσεις η κάλυψη είναι 80% μέχρι 30 ευρώ το άτομο την ημέρα.

Όσοι έχουν λάβει τα voucher στη δεύτερη φάση του προγράμματος, αφορά όλους όσους έχουν κάνει την αίτηση, άλλα δεν κληρώθηκαν στη πρώτη φάση, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν μέσω τουριστικών γραφείων, που είναι και αυτά αναρτημένα στη σελίδα του προγράμματος στο Οριστικό μητρώο παροχών - Τουριστικά γραφεία.

Δείτε τις οδηγίες χρήσης του voucher του προγραμματος "Τουρισμος για ολους"