ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί: Ανακοίνωση για το πρόβλημα που προέκυψε- Πότε θα λειτουργεί ξανά η πλατφόρμα

2022-09-02

«Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών», περιόδου 2022 - 2023. Εκτύπωση - καταχώρηση συμβάσεων, καρτών παρουσιών κ.λπ. ενέργειες

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Λόγω κυβερνοεπίθεσης που δέχθηκε ο πάροχος ο οποίος φιλοξενεί την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, προέκυψε το πρόβλημα με την «εξαφάνισή» της και τη συνακόλουθη καθυστέρηση στην ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων. 

Το πρόβλημα σταδιακά αποκαθίσταται. Το αργότερο έως τη Δευτέρα 05/9/2022, θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία οι περισσότερες εφαρμογές μας, και θα είναι δυνατή η εκτύπωση και η καταχώρηση των συμβάσεων. Εντός της επόμενης εβδομάδας, θα καταστεί δυνατή και η εκτύπωση της Κάρτας Παρουσίας, καθώς και η λειτουργία της εφαρμογής για τη σάρωσή της.

Δεδομένης και της παράτασης που δόθηκε για την καταχώρηση των συμβάσεων, έως τις 14/9/2022, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, τόσο για την έγκαιρη και πλήρη καταχώρησή τους, όσο και για την καταγραφή των απαραίτητων παρουσιών, και τη συνακόλουθη πληρωμή των φορέων, για το μήνα Σεπτέμβριο 2022. 

Οι φορείς μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς τους ωφελούμενους του προγράμματος, καταχωρώντας στο ημερήσιο παρουσιολόγιο της δομής τους τις παρουσίες τους. Εάν απαιτηθεί, θα υπάρξει δυνατότητα να καταχωρηθούν οι απαραίτητες παρουσίες χειροκίνητα στο ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής παρουσιών, και εφόσον επιβεβαιωθούν από τους νόμιμους εκπροσώπους, να προσμετρηθούν κι αυτές

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Μάθετε πρώτοι τα νέα!