ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΣ ΔΙΝΕΙ Η ΕΛΠΩ-ΑΙΤΗΣΗ-ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΤΕ

2022-02-26

Η Έλπω (Elpo Family) είναι ένας νεοσύστατος φιλανθρωπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από ανθρώπους οι οποίοι μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες αλλά και τα βιώματα κοντινών τους προσώπων, αποφάσισαν να στηρίξουν και να βελτιώσουν έμπρακτα την καθημερινότητα της μονογονεϊκής οικογένειας, που στις ήδη δύσκολες συνθήκες, καλείται να σηκώσει διπλό βάρος.

Πιο συγκεκριμένα η Έλπω (Elpo Family) στηρίζει μονογονεϊκές οικογένειες και φροντίζει για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους με προσφορές και εκπτώσεις από επιχειρήσεις και υπηρεσίες καθώς και με δωρεάν επιταγές από σούπερ μάρκετ. Τα μέλη του οργανισμού δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα για την εγγραφή τους και για να απολαμβάνουν αυτές τις παροχές.

Στόχος του οργανισμού είναι μέσα από την κάρτα παροχών «έλπω», η οποία αποστέλλεται ηλεκτρονικά δωρεάν, τα μέλη του να έχουν την δυνατότητα αμέσως μετά την εγγραφή τους, να αγοράζουν προϊόντα και να απολαμβάνουν υπηρεσίες με έκπτωση.

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του οργανισμού, μας ενημέρωσε για την παροχή δωροεπιταγής αξίας 200 ευρώ σε όλους όσοι γίνουν μέλη ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στον οργανισμό Έλπω (Elpo Family). Η αποστολή δωροεπιταγών θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας εγγραφής και θα ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συνεπώς καλούμε τους ενδιαφερόμενους να κάνουν την εγγραφή τους άμεσα.

Υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια για να γίνει η εγγραφή τα οποία δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 1200 ευρώ το μήνα.

Προκειμένου κανένας μονογονέας να μην αισθανθεί άβολα, η Έλπω (Elpo Family) επέλεξε να δίνει δωροεπιταγές για αγορές σε σούπερ μάρκετ ώστε τα εγγεγραμμένα μέλη να επιλέξουν αβίαστα ό,τι χρειάζονται.

Κάτι επίσης σημαντικό είναι ότι, για να γίνετε μέλη της Έλπω (Elpo Family) δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχετε ανήλικα παιδιά ή συγκεκριμένη ηλικία. Μέλη της ELPO FAMILY μπορούν να γίνουν όλοι όσοι είναι μονογονείς ανεξαρτήτου ηλικίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορίες μονογονέων που μπορούν να εγγραφούν είναι οι εξής:

α) Διαζευγμένοι

β) Χήροι

γ)Ανύπαντροι γονείς

δ) άτομα που εκτίουν ποινή σε σωφρονιστικό ίδρυμα

Η Έλπω (Elpo Family) προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να κάνουν την αίτησή τους ΕΔΩ για να γίνουν μέλη του οργανισμού άμεσα ώστε να υπάρχει χρόνος να γίνει διασταύρωση στοιχείων και να τους αποσταλεί η κάρτα τους.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

 • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα.
 • Στείλτε τα δικαιολογητικά σας σε μορφή pdf ή σε ευδιάκριτες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το σημείο της αίτησης που γράφει «ανεβάστε». 

Τα έγγραφα που θα μας επισυνάψετε είναι: 

α) εκκαθαριστικό εφορίας 

β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης 

γ) δικαστική απόφαση διαζυγίου ή διαζευκτήριο από την Μητρόπολη ή ληξιαρχική πράξη λύσης γάμου από το ληξιαρχείο του Δήμου στον οποίο ανήκετε ή συμβολαιογραφική πράξη λύσης γάμου 

δ) ληξιαρχική πράξη θανάτου (στην περίπτωση απώλειας γονέα)

 • Από την στιγμή που θα ελεγχθούν τα έγγραφά σας και θα καταχωρηθεί η αίτησή σας, θα παραλάβετε την κάρτα μέλους «έλπω» εντελώς δωρεάν έτοιμη για χρήση!
 • Τα νομιμοποιητικά έγγραφα θα επανεξετάζονται μετά τη συμπλήρωση ενός έτους
 • Αν στη προσπάθεια σας να αποστείλετε τα αρχεία συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να μας τα στείλετε και με email στο [email protected] η στο messenger της elpo-family.
 • Η «έλπω» δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε λανθασμένα, ψευδή ή πλαστά στοιχεία δηλωθούν στην αίτηση εγγραφής μέλους

Λίνκ για την αιτηση https://elpo-family.gr

Δικαιολογητικά: 

Έγγραφα αποστέλλονται σε μορφή pdf ή jpg είτε στην ειδική φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα είτε στο email [email protected]

Α. Εκκαθαριστικό εφορίας
Β. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Γ. Δικαστική απόφαση διαζυγίου
Δ. Ληξιαρχική πράξη θανάτου (σε περίπτωση απώλειας γονέα)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

έλπω

 • Email:
  [email protected]
 • Διεύθυνση:
  Κερκύρας 6 Ν.Ερυθραία
 • Τηλέφωνο:
  +210 62 54 645

Το Υπουργείο Παιδείας καθιερώνει ένα νέο επίδομα, το sports pass, ύψους 300 ευρώ που απευθύνεται σε μαθητές Α Γυμνασίου με τελικό στόχο την ενεργό συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες.